Avril koliqler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avril koliqler

Avrilciler hoş geldiniz!

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

avril ile ilgili çok özel bilgiler

2 posters
YazarMesaj
admin
Admin
Admin
admin

Kadın
rep puanı :
avril ile ilgili çok özel bilgiler Left_bar_bleue900 / 100900 / 100avril ile ilgili çok özel bilgiler Right_bar_bleue

ruh halin : avril ile ilgili çok özel bilgiler Neseli19a80
avrilin neresini beğeniosun??? : herşeyini
kendini nasıl buluyorsun?? : süperr
sanal hayvanın : avril ile ilgili çok özel bilgiler Kokarc10
beğendiğiniz resmi : avril ile ilgili çok özel bilgiler Kopyas14

avril ile ilgili çok özel bilgiler Empty
MesajKonu: avril ile ilgili çok özel bilgiler   avril ile ilgili çok özel bilgiler EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 9:09 am

1-) Avrıl lisedeyken okuldan nefret edermis. Söylediğine göre diğer kızlar onu fazla ukala bulduklarından pek sevmez we aralarına almazlarmıs=)

2-) İlk öpüsmesi tam bi faciaymıs.. "cünkü ne yaptığımı farkında bile değildim" diye acıklıyor =)) (( yası belirtilmemiss ))

3-) Bir keresinde otelde cok fazla gürültü yaptığından otelden atılmıs =))

4-) Avrıl hayatı boyunca hic gitar dersi almamıs we kendisi calmayı öğrenmis ve ilk sarkısını 12 yasında yazmıss (( way bee))

5-) Avrılın burcu terazi.. we tam burcu olduğunu sölüyor.. tartısmalardan kacınıyor we yaratıcılığı sewiyor

6-) Fotoğraf çekimlerine giderken işi şansa bırakmamak icin kıyafetlerini yanında götürürmüs.. şanssızlığın genelde onu bulduğunu söylüyor.

7-) Avrıl kendini kötü hissettiği morali bozuk olduğu zaman şarkı söyler gitarını tıngıdatırmıs.. bu ses onu rahatlatır cok hosuna gidermiss, onu rahatlatan tek sey olduğunu söylüyorr=)

8-) Avrılın vicudunda 4 tane piercing war: biri göbek deliğinde, ikisi sol we bi tanesi de sağ kulağında, kücük bir süzgec o!!

9-) Adı Sam olan cok sirin bi köpeği war

10-) Yasama bakıs acısı söyle: "İnsanların ne dediği beni ilgilendirmiyor. Sadece kendim olmaya calısıyorum. Yasamdan zewk almayı ve kendim olmayı sewiyorum." Kendinden emin bir kız!!

11-) Avrılın, Matt adında bir abisi ve Michelle adında bir kız kardesi war. O, her zaman ilgi odağı olmak isteyen ortanca kardes yani =)

12-) Büyük Britanya Prensi Harry, Avrılın en büyük hayranlarından biri!!

13-) Ünlü olmadan önce bi fast food restoranında calısıyormus ancak bu macera normal olarak kovulmayla son bulmus.. kendine en uygun seyin müzik ve sarkılar olduğunu söylüyor..

14-) Kaykayın yanı sıra Avrıl tam bi buz hokeyi tutkunu.. okuldayken hep oynarmıs..

15-) Avrılın göbek adı da Romana..

16-) Avrıl pizzaya bayılırmıs. Ama önce üzerindeki malzemeleri yermis. En sewdiği malzeme de zeytinmis.
https://avril-koliqler.yetkin-forum.com
admin
Admin
Admin
admin

Kadın
rep puanı :
avril ile ilgili çok özel bilgiler Left_bar_bleue900 / 100900 / 100avril ile ilgili çok özel bilgiler Right_bar_bleue

ruh halin : avril ile ilgili çok özel bilgiler Neseli19a80
sanal hayvanın : avril ile ilgili çok özel bilgiler Kokarc10

MesajKonu: Geri: avril ile ilgili çok özel bilgiler   avril ile ilgili çok özel bilgiler EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 9:10 am

lütfen yorum yazın emeğe saygı!!!!
https://avril-koliqler.yetkin-forum.com
avril_ecem
star
star

Kadın
İş/Hobiler : keman,şarkı,bilgisayar,dans,şarkı
Lakap : eçoş
rep puanı :
avril ile ilgili çok özel bilgiler Left_bar_bleue0 / 1000 / 100avril ile ilgili çok özel bilgiler Right_bar_bleue

ruh halin : avril ile ilgili çok özel bilgiler Yorgunc3141
sanal hayvanın : avril ile ilgili çok özel bilgiler 10bali10

MesajKonu: Geri: avril ile ilgili çok özel bilgiler   avril ile ilgili çok özel bilgiler EmptyPaz Ağus. 24, 2008 2:12 pm

ne diyelim ki

avril ile ilgili çok özel bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Amy lee ile ilgili
» Evanescence ile ilgili
» Vanesa Hudgens ile ilgili